Content Cuisine

 Waarom je de impact van sterke content
niet langer kan onderschatten.

 
 
landingspage1.jpg
 

Curieus naar het
Content Cuisine concept?

Appetijtelijke seminaries over de content van vandaag en morgen. In kleine groep krijg je toegang tot een gepeperd programma van sprekers, lunchen en netwerken. Zo krijg je de kans om over de middag op de hoogte te blijven van alle trends in contentland en tegelijk de tafel te delen met enkele interessante professionals.

Voor wie?
Bedrijfsleiders en managmentprofessionals

Waar?
Ontdek de ingrediënten van een geslaagd contentmenu en schuif mee aan tafel bij Zelda & Zorro aan de Gentse randstad
(Eindeken 21, Evergem).

Wanneer?
De eerste sessie gaat door op donderdag 21 maart 2019, maar check hier (link naar agenda) even de mogelijkheden van jouw plaatselijke


Menu

11.00u

Babbels & Bubbels


11.20u

Facts & Figures
Ilse De Smedt (CEO, Com & Co) geeft je de nieuwe trends & evoluties mee op vlak van content marketing. What’s hot en wat kan nog wat peper gebruiken? Zij vertelt je hoe je sterke content creëert die jouw doelgroep dieper in de (sales)funnel duwt. 


12.00u

Lunch & Learn
Marnik D’Hoore (CEO, Bloovi) vertelt over hoe snel we tegenwoordig content consumeren en hoe je er als bedrijf voor kunt zorgen dat je de juiste ingrediënten hebt om snackable content te serveren.


13.00u

Cases, Coffee & Chocolate 

Elisa Vanmeenen (Marketing Manager, Bloovi) deelt je tijdens de koffie het geheim receptenboek van Bloovi over hoe we op basis van unieke content een sterk merk neerzetten. Ze brengt het geheel verder op smaak met twee praktijkgerichte klantencases om af te sluiten met de toekomstplannen van Bloovi aangevuld met gebak en chocola.

Chefs & souschefs

157_marnik-d-hoore.png

Marnik D’Hoore
Founding CEO

Ilse-1-1.png

Ilse De Smedt
CEO, Com & Co

B7FC20FD-8876-447C-AD38-1534B887FB1D.jpeg

Elisa Vanmeenen
Marketing Manager, Bloovi

 
 

waar

Evergem

wanneer

21 maart 2019

 

© Viu More 2019 | Email | Phone | Address